NAJVEĆI SEMINAR O LJUBAVI I EMOTIVNIM VEZAMA

Zaista uspešne emotivne veze nisu rezultat puke sreće, niti samo hemije koja postoji između dve osobe, kao ni podudarnosti u osobinama koje te osobe imaju. Izuzetni emotivni odnosi, puni ljubavi, dugotrajni, zdravi i skladni, rezultat su posvećenosti, odlučnosti i primene pincipa u ljubavi; principa o kojima Marko govori na najvećem seminaru o ljubavi i emotivnim vezama, i koji uvek koji vode do željenog ishoda.

Postoji SEDAM izuzetnih koraka koje možemo da naučimo i uvežbamo i koje možemo da primenimo uz pomoć DESET Markovih zakona ljubavi i emotivnih veza.

Ovi koraci i zakoni nalaze se u samoj srži Markovog pristupa ljubavi i emotivnim vezama i oni zaista funkcionišu, bez obzira u kojoj se fazi emotivne veze nalazite. Kada u svoju vezu implementirate ove principe,  vi širom otvarate vrata ljubavi koju svako zaslužuje da ima u svom životu.

Na ovom seminaru, saznaćete i naučićete strategije i alate koji će vam omogućiti da na mnogo detaljniji način razumete sve zakone ljubavi; oni će vas voditi do skladnog emotivnog odnosa kakav ste oduvek želeli da imate sa svojim partnerom. Naučićete kako da probudite i oživite strast, radost i sreću koje delite sa osobom koju volite, ili da pronađate i saznate šta je ono što želite u sledećoj emotivnoj vezi u kojoj ćete biti, i šta je ono što vas je do sada, u prethodnim vezama sputavalo i sprečavalo da pronađete ljubav i emotivnu ispunjenost kakvu zaslužujete da imate.

Razvićete sposobnost da kreirate i održite zdravu, dugotrajnu emotivnu vezu koja reflektuje i u skladu je sa vašim ličnim standardima, vrednostima i uverenjima koja imate u životu.

Takođe, otkrićete principe (alate) koji su vam potrebni i koji će voditi vas, i vašu emotivnu vezu kroz najteže trenutke, i pomoći vama i vašem partner da se izborite i na pravi način prevaziđete osećanja brige, stresa i nesigurnosti. Naučićete kako da se fokusirate na to da budete saosećajni i puni razumevanja, i da razumete da kada se vaš partner najviše distancira od vas, to zapravo znači da mu je tada najpotrebnija vaša ljubav.

 

Na ovom najvećem saminaru o ljubavi i emotivnim vezama, takođe ćete naučiti da ponovo probudite sva uspavana osećanja između vas i vašeg partnera, da oživite strastvenu i fantastičnu emotivnu vezu, zatim kako da se nosite sa izazovima koji će svakako da se pojave na vašem zajedničkom putu, kao i kako da kultivišete i održite konstantan napredak i rast u vašoj emotivnoj vezi, a uz radost i ispunjenost koje će vas pratiti na tom putu.

Pričaćemo o tome kako je fleksibilnost sama srž svake zdrave emotivne veze, i kako kada otpustite nevažne stvari, i potrebu da uvek budete u pravu, vašu vezu možete dovesti do neslućenih visina. Takođe, naučićete kada NE TREBA  da budete fleksibilni, kao i da prepoznate kada su vaše vrednosti i uverenja ugrožene u vašoj emotivnoj vezi.

Da li ste spremni da krenete u akciju i da kreirate emotivnu vezu koja će biti vaš oslonac i podrška do kraja vašeg života? Prijavite se za Markov najveći regionalni seminar o ljubavi – ZAKONI LJUBAVI I EMOTIVNIH VEZA. 

Kako da znam da sam u zdravoj vezi?

Sve zaista prave i zdrave emotivne veze imaju jednu stvar zajedničku: one su rezultat posvećenosti oba partnera procesu izgradnje skladnog odnosa i principa koje su neophodne za uspešnu vezu. Svakodnevno uvežbavanje ovih principa je presudno. Izgradnja navika i obrazaca ponašanja koje kreiraju, a zatim i održavaju izvanrednu emotivnu vezu zahtevaju opreznu primenu i ponavljanje. Jednom kada ove navike postanu mišićna memorija, jednom kada pokreneržte čitav process, divna i emotivna veza puna strasti koju zaslužujete biće rezultat tog procesa.

 

Kako ovaj seminar može da pomogne mojoj emotivnoj vezi?

Na ovom seminaru ćete naučiti kako da čuvate i probudite emotivnu moć u vašoj vezi kako biste uspostavili i ostvarili potpunu ispunjenost. Pronaći dublji smisao i strast u vezi znači ostvariti svoje emotivne potrebe i želje, ka oi potrebe i želje našeg partnera, u nastojanju da ostvarimo zajednične romantične ciljeve koji sui  nama i našem partner veoma važni, i da istovremeno zadržimo međusobnu privlačnost, ljubav i strast. 

SEMINAR 2019. KOMPLETNO RASPRODAT!

SEMINAR 2019. KOMPLETNO RASPRODAT!

 Program seminara:

Seminar traje pet sati

Dan održavanja: subota

Početak – 12h

Pauza – 14h

Nastavak – 14.45

Kraj – 17h

Prijavite se na listu čekanja na vreme, i osigurajte svoje mesto

Specijalni popust za rane prijave!

– VAŽI DO 31.12.2020. –

Najveći seminar o ljubavi i emotivnim vezama

ZAKONI I PRAVILA LJUBAVI

Beograd 2021.

12090 dinara 7490 dinara


 Program seminara:

Seminar traje pet sati

Dan održavanja: subota

Početak – 12h

Pauza – 14h

Nastavak – 14.45

Kraj – 17h

Prijavite se na listu čekanja na vreme, i osigurajte svoje mesto

Specijalni popust za rane prijave!

– VAŽI DO 31.12.2020. –

Najveći seminar o ljubavi i emotivnim vezama

ZAKONI I PRAVILA LJUBAVI

Beograd 2021.

12090 dinara 7490 dinara